Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Labgrown Diamant / Man Made

Geplaatst op: 13 januari 2020

Wij hebben in onze meest succesvolle groeibriljant modellen een lijn met man-made briljant naast de gemijnde groeibriljanten. Dit wordt op een maatschappelijk en zo energie neutrale wijze gemaakt en heeft exact dezelfde unieke eigenschappen als een echte diamant. Kortom jij als consument heeft nu een keus om te gaan voor een uit de mijnen gewonnen diamant of duurzame mens gecreƫerd exemplaar.

 

voor de diamanten die door de mensen gemaakt worden hoeft men geen grote gaten in de aardkorst te maken en tonnen aarde en rotsblokken te versjouwen en te verpulveren om een heel klein beetje diamant te kunnen winnen. er zijn geen mijnwerkers nodig die onder slechte omstandigheden hun zware werk moeten doen. Van het geld wat met de diamanten verdient worden worden geen wapens gekocht door corrupte militante regeringsleiders.

 

De moderne fabrieken om diamanten te maken (onder andere die van de acteur Leonardo di Caprio) zijn klimaatneutraal. As klap op de vuurpijl, zijn diamanten die door de mensen gemaakt zijn ook nog eens goedkoper dan diamanten die uit een aardkorst komen. Net als de diamanten die uit de natuur komen moeten de diamanten die door de mensen gemaakt zijn ook nog geslepen worden. Daarbij is de briljant vorm het meest gewaardeerd.

Contact
E-mailadres:  info@juwelierooms.nl
Telefoon: 0164 63 01 32
Partners Onze partners >
Openingstijden
Di t/m Vr 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
 
Let op wijzigingen:
Volg ons