Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Oud Goud

 

Wij maken van Oud Goud,
nieuwe herinneringen
Of geven €34,- per gram* als waardebon!

Die ene ring in een stoffige lade op zolder die je bijna was vergeten, of de oude juwelen die je geërfd hebt van je grootmoeder, ze zijn nog steeds van waarde. Of het nu in geld is, of in herinneringen,  Juwelier | Goudsmid Ooms laat de waarde van je sieraden niet verloren gaan.

Veel mensen hebben geen idee van de waarde van het oud goud dat zij bezitten. Dat is ook niet gek. Door de alsmaar fluctuerende koers wordt de goudprijs, en dus ook de inruilprijs per gram goud, sterk beïnvloed.

Wij houden onze klanten op de hoogte van de actuele inruilprijs bij het inleveren van oud goud. Daarbij is vertrouwen van groot belang. Op basis van ons vakmanschap, onze kennis en kunde stellen wij vast wat het goudgehalte is van de sieraden die je aanbiedt. Daarin hebben we een naam hoog te houden. We zullen dat vertrouwen nooit beschamen.

Wat kun je doen met je oud goud?
Als de waarde van het goud is vastgesteld zijn er meerdere opties waar je voor kunt kiezen:

  1. Waardebon Een waardebon biedt je de mogelijkheid om een keuze te maken uit het ruime assortiment van Juwelier | Goudsmid Ooms. Ons gastvrije team zal je met alle plezier adviseren over de mogelijkheden.
  1. Vermaken Om dierbare herinneringen levend te houden kunnen onze goudsmeden ook adviseren over het omsmelten en laten vermaken van het oud goud.
  1. Contante vergoeding Uiteraard is het ook mogelijk om je goud in te leveren voor een contante vergoeding. Wij zullen altijd een eerlijke vergoeding bieden. Deze wordt bepaald op basis van de kwaliteit van het goud en de actuele goudkoers.

Waardebonnen kunnen niet alsnog worden verzilverd voor contanten.

Gouden tips

  • Ga met je oud goud altijd naar een betrouwbare juwelier. Alleen zij zullen een eerlijke vergoeding voor het goud bieden.
  • Bereid je voor op je bezoek en weeg zelf ook wat je als oud goud aanbiedt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kleine verschillen zijn uiteraard altijd mogelijk.
  • Neem ook oud zilver mee, want ook dat kan worden ingeruild. Het gaat dan wel om meerdere objecten. De waarde van een enkel zilveren sieraad is niet hoog genoeg om apart in te leveren.
  • legitimatie verplicht, dus neem dit mee!

 

*prijs is medebepaald door de goudkoers en is dus een dagprijs!

 

Weten hoe het inleveren bij ons in zijn werk gaat? Bekijk dit hier 

 

Contact
E-mailadres:  info@juwelierooms.nl
Telefoon: 0164 63 01 32
Partners Onze partners >
Openingstijden
Di t/m Vr 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
 
Let op wijzigingen:
Volg ons