Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Over ons

Anton Ooms startte in 1993 als juwelier en goudsmid vanuit een kleinschalig atelier aan huis. Hij vervaardigde eigen sieraden, repareerde bestaande sieraden en zij verkochten vanuit bestaande collecties. In 1997 betrok hij samen met zijn partner Nicole een winkelpand in Halsteren ,waaruit zij hun uitgebreide aanbod konden tonen aan de liefhebbers van stijlvolle gouden en zilveren sieraden en horloges. Het artistieke team groeide uit naar drie goudsmeden en een deskundig verkoopteam.

In 2016 werd er een nieuw pand gebouwd in de Dorpsstraat. Naast een uitgebreide aanbod in sieraden, horloges en trouwringen staat deze veelzijdige en creatieve juwelier goudsmid inmiddels wijd en zijd bekend als dé specialist in oud goud. Met zorg wordt oud goud op waarde getaxeerd en omgezet in klinkende munt, een keuze uit de bestaande collectie of wordt ingeleverd goud verwerkt tot een compleet nieuw sieraad met een geheel eigen emotie.
Kom kennis maken met het uitgebreide aanbod in sieraden en horloges. Bespreek uw ideeën voor het laten vervaardigen van een geheel eigen sieraad. U bent welkom in de totaal vernieuwde zaak aan de Dorpsstraat. De koffie staat voor u klaar.

 

Contact
E-mailadres:  info@juwelierooms.nl
Telefoon: 0164 63 01 32
Partners Onze partners >
Openingstijden
Di t/m Vr 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
 
Let op wijzigingen:
dinsdag met de vastenavond gesloten (21 februari)
Volg ons