Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Ja… ik wil!

Deze koppels en nog vele andere zijn jullie voorgegaan,

zij hebben hun droomtrouwringen bij ons gevonden !

Wij zijn trots en ook zij zijn blij & gelukkig dat wij dit moment zelfs met u mochten delen.

 

Mogen wij ook jullie binnenkort ontvangen?

Groeten Team Juwelier Goudsmid Ooms !

Marloes & Erwin

Ze waren er een jaar van te voren voor op pad , Zo’n leuk spontaan en enthousiast stel. Veel geluk !!

Trouwdatum: 09-11-2019 !
Linda & Rob

Zij hadden al heel wat collecties gezien maar dus maar niet kunnen slagen. Tijdens hun bezoek aan ons concludeerde wij met ze samen om aan hun wensen te voldoen ”we gaan zelf ringen maken in ons atelier” en wat zijn ze gaaf geworden!!

Trouwdatum: 11-03-2020 !
Charlotte & Bart

De aanzoeks ring had hij met zorg bij ons uitgezocht…the answer was Yes. Nu de maanden vorderde kwamen ze samen hun trouwringen uitzoeken. Wij uiteraard gevleid omdat we er in geslaagd waren  een goede indruk achter te laten.

Trouwdatum: 10-07-2020 !
Altha & Ronald

Speciaal uit Zoetemeer zijn zij gekomen. Door een goed gevoel dat ze bij ons kregen omdat wij als enige goed inspeelde op hun wensen tijdens. Ons eerste contact was namelijk tijdens een Trouwbeurs. Uiteindelijk mocht onze goudsmid dus de zeer speciale ringen voor ze maken.

Trouwdatum: 10-08-2019 !
Kirsten & Jeroen

Dit koppel komt uit Breda. Waarom wisten ze ons te vinden?!….omdat wij zorgen voor een goede online vindbaarheid. Tevens vonden ze onze site er verzorgt eruit zien dus was de keuze snel gemaakt. Altijd goed om te horen!

Trouwdatum: 05-09-2020 !
Denise & Miguel

Al vele juweliers hadden zij bezocht en wij waren hun laatste poging. Want een juwelier & goudsmid moet ons idee wellicht wel kunnen uitvoeren. Dat wij hun mochten feliciteren met de keuze van de trouwringen werd al snel een feit. Een goed advies, duidelijk zijn in de mogelijkheden heeft een goed gevoel gegeven er bij ons voor te gaan. In zijn ring hebben we zelfs met goud van zijn vader gesmeed en dit het smelten voorafgaande geappt zodat hij dat kon zien.

Trouwdatum: 05-09-2019 !
Elseliene & Maurice

Checklist voor de bruiloft weer verder afgevinkt.

Trouwdatum: 27-09-2019 !
Josephine & Anton

Geweldig koppel. En zo fijn dat wij mochten ervaren dat ze zij zich altijd zo prettig geholpen voelde er dus geen rede was om naar een andere juwelier te gaan, en dat terwijl ze nu niet meer in de buurt woont maar samen met haar Anton.

Trouwdatum: 07-06-2019 !
Dorith & Jasper

Zij wilde heel graag haar mooie aanzoeksring bij haar trouwring gaan dragen. Onze goudsmid heeft dit kunnen verwezenlijken en ook een mooie bijpassende heren weten te maken.

Trouwdatum: 25-05-2019 !
Moniek & Niels

We ontmoeten haar ruim een jaar voor de trouwdatum, we bleken nog ‘ergens’ familie. Later ook op advies van vrienden hebben zij ons bezocht en wat ontzettend leuk dat ze met een mooi set ringen zijn geslaagd.

Trouwdatum: 14-09-2019 !
Maartje & Dennis

Voor ons altijd nog de beste reclame , ook de ”mond op mond” bracht hun hier.

Trouwdatum: 19-09-2019 !
Mariska & Karlos

Eerst kwam er een verlovingsring want anders wordt er niet getrouwd zei zij. Kort daarna hebben ze samen de trouwringen uitgezocht.

Trouwdatum: 18-10-2019 !
Nathalie & Marin

Wat een fijn stel , met ons heerlijke kopje koffie en zijn praktisch instelling zijn ze tevreden met de set trouwringen.

Trouwdatum: 11-06-2019 !
Emma & Rob

Soms liggen de voorkeuren ietsjes uit elkaar. De kleurcombinatie die hen uiteindelijk kozen heeft vooral hem enigszins verbaast. Onze tip:”doe het toch gewoon eens om”. Het is net als kleding, je moet het aanzien.

Trouwdatum: 21-09-2019 !
Thalasha & Rob

Leuk stel en Wow wat wordt hun bruiloft gaaf en zeker met die kleine van ze erbij!

Trouwdatum: 04-10-2019 !
Virginia & Martijn

Net gevraagd, datum nog niet bekend maar de trouwringen kunnen er maar zijn. Een aanbieding hebben hun in elk geval niet laten lopen!!

Alyssa & Donny

Nadat ze ons al kende van een Trouwbeurs kwamen ze nav een speciale actie daadwerkelijk bij ons langs. Leuk gezellig stel, maar al die keuzes is soms best lastig. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat men thuis eerst laat bezinken en er later op terug komen….zo ook hen.

Trouwdatum: 23-08-2019 !
Malon & Joey

Ze kwamen naar ons nav twee beurzen in de regio, brachten een bezoek, dachten er nog even over na en zeiden daarna Yes..is the answer!

Trouwdatum: 06-06-2020 !
Jet & Tom

Wij werken regelmatig samen met andere ondernemers in de trouwbranche. Bij dit koppel was het zo leuk om te horen dat ze positief getipt waren door twee collega ondernemers en bij ons terecht zijn gekomen.

Trouwdatum: 15-06-2019 !
Ruth & Rick

Wat bleek…we hebben kennelijk een goede indruk achtergelaten tijdens een beurs in Sommelsdijk. In hun prille huwelijks wens hebben ze ons gezien maar nu pas na maanden (jaren) voorbereiding op hun daadwerkelijke grote dag en een mail die ze van ons ontvingen vanuit de weddinggoodiebag brachten ze ons een bezoek.

Trouwdatum: 30-08-2019 !
Inge & Jasper

Dat wij een regio functie hebben blijkt wel uit het feit dat reclame maken in Roosendaal ook zijn vruchten afwerpt. Zij zagen borden langs de kant van de weg met een veelbelovende actie en Yes ..ze zijn geslaagd

Trouwdatum: 01-10-2019 !
Sophie & Bart

Met het kussentje dat zij op hun grote dag in bruikleen van ons hebben wordt het een prachtmoment met de officiële plechtigheid…Yes is the answer!

Trouwdatum: 13-09-2019 !
Ingeborg & Eelco

Zij wisten nog niet welk soort trouwringen dat zij wilden, in elk geval rond…..simpel😉. Laat dat nou hét thema van ons gesprek én hét uiteindelijke model💍waar ze voor zijn gegaan. Al zeggen wij ‘less is more’

 

Trouwdatum: 07-09-2019 !
Luanne & Frank

Dit koppel trouwen met deze kleine princes erbij echt saampjes! Na al jaren samen te zijn was nu gevoelsmatig het moment de stap van trouwen te nemen.

Trouwdatum: 25-05-2019 !
Mariska & Mark

Via mond op mond reclame zijn ze bij ons uitgekomen en wat Tof dat ze zijn geslaagd!

 

Trouwdatum: 02-08-2019 !
Amy & Paul

Dat ze door ons werden getipt ”gewoon” eens langs te komen hebben ze opgevolgd en wat leuk dat ze in hun budget een prachtig set trouwringen hebben gevonden.

Trouwdatum: 13-09-2019 !
Heleen & Michael

Wij waren voor hun hét adres omdat wij hun eigen goud konden verwerken in de trouwringen. Én dat vinden wij zó leuk ringen smeden met een verhaal.

Trouwdatum: 13-09-2019 !
Annet & Leonard

Hij heeft haar aanzoeksring bij ons uitgezocht en als je naar tevredenheid bent geholpen kom je ergens graag terug.

Trouwdatum: 24-05-2019 !
Isabel & wouter

Zó kort voor de bruiloft dat ze ons bezochten.  Slechts twee werkdagen om hun trouwringen te leveren. Uiteraard ons uiterste best gedaan en is het gelukt. Dankbare en zulke warme berichten over ons. We gaan hen zeker in de toekomst vaker zien.

Trouwdatum: 11-03-2019 !
Marlon & Peter

Als je oorspronkelijk uit Halsteren komt, dan komen we naar het vertrouwde adres.

Trouwdatum: 19-07-2019 !
Nancy & Tim

Eind zomer kwamen ze bij ons al eens kijken en dat gaat vaker zo dat ze maanden later alsnog besluiten voor het set te gaan waar hun oog op gevallen is. Erg leuk en een compliment voor ons als Team, we gaan voor het juiste en eerlijke advies.

Trouwdatum: 14-06-2019 !
Claudia & Riccardo

We mochten haar twee keer ontmoeten tijdens een trouwbeurs waar wij stonden. Ze besloten vervolgens samen bij ons in de winkel langs te komen want dat er zoveel mogelijk was klonk hun goed in de oren.

Trouwdatum: 07-06-2019 !
Kathelijne & Tim

Zij hebben een prachtig set uitgekozen.

Trouwdatum: 09-05-2019 !
Aline & Kevin

Zo fijn als klanten je ook weten te vinden bij zo kostbare aankoop als je trouwring.

We hadden een toffe actie dus kun je het alvast maar besluiten nietwaar!?

 

Trouwdatum: 31-08-2019 !
José & Brent

owh wat waren ze zenuwachtig,…. zijn ze wel op tijd binnen?! Maar ze hebben vertrouwd op onze service want ookal waren zij aan de late kant we hebben gezorgd dat ze konden trouwen met de ringen van hun keuze.

Trouwdatum: 12-10-2018 !
Emmy & Rik

Wow wat gaaf,en wat een avontuur want zij wonnen de Royalwedding bij intratuin Halsteren. Collega ondernemers hebben hun steentje bijgedragen en wij geheel op wens jullie trouwringen in eigen atelier gesmeed. Het was een leuk traject en mooi dat we samen zo genoten hebben van dit avontuur.

Trouwdatum: 19-01-2019 !
Fikirte & Danachew

Zie ze stralen!! Geweldig paar die toekomst na hun verleden hier heeft weten op te bouwen.

Trouwdatum: 31-01-2019 !
Suzanne & Joshua

Zo Mooi dat we dit stel mochten ontmoeten op de Lots of Love trouwbeurs , want nu gaan wij ringen voor ze maken waarbij de trouwring van oma wordt verwerkt.

Trouwdatum: 12-07-2019 !
Dorith & Jasper

”kan ik ook een ring bij mijn verlovingsring dragen”  Jazeker en we hebben iets moois passend samen gevonden.

Trouwdatum: 25-05-2019 !
Sanne & Luc

Geweldig want weet dat we deze lieve mensen een goed advies hebben gegeven waardoor ze nu trouwringen hebben voor het leven.

Trouwdatum: 15-05-2019 !
Debbie & Joost

Hij had niet veel wensen want zal het niet verder dragen dan die ene dag. Geen probleem ,maken we bij haar prachtige ring toch iets passends dat je voor hét moment kan omschuiven!

Trouwdatum: 18-05-2019 !
Stéphanie & Glenn Trouwdatum: 12-07-2019 !
Maria & Danny

Zij ruilden hun vriendschapsringen in voor trouwringen.

Trouwdatum: 12-10-2018 !
Fauve & Jan Kees

…was best even wennen voor hem zo mooie ring dragen!

Trouwdatum: 29-09-2018 !
Sanne & Jan willem Trouwdatum: 21-09-2018 !
Wendy & Roel Trouwdatum: 15-09-2018 !
Marit & Olav

Vol trots showde ze hun ringen toen we de foto maakte, maar op hun trouwdag konden zij ze uiteraard pas in het openbaar tonen.

Trouwdatum: 08-09-2018 !
Majbritt & Paul

Er wordt momenteel volop getrouwd ,
en YES dit koppel heeft ook hun droomringen bij ons uitgezocht!

Trouwdatum: 08-09-2018 !
Leontine & Marcel

Via berichten van facebook een mooi set ringen bij ons gezien. Ze kwamen op afspraak langs, zagen wat moois en het voelde goed. Een groter compliment kunnen we niet krijgen.

Trouwdatum: 20-06-2019 !
Julya & Frank

Na het aanzoek hadden ze schitterend eigenwerk van ons gezien ,dus hebben iets heel speciaals laten maken wat je ook echt niet bij een juwelier kan vinden. Gaaf!!

Trouwdatum: 11-09-2018 !
Caroline & Bas

Dit leuke en enthousiaste stel kent ons al langer. Uit een ondernemersgezin weet hij onze activiteiten te waarderen.

o.a als volgers van facebook werden zij ook nog eens geprikkeld bij ons trouwringen aan te schaffen. we wensen veel geluk in de toekomst.

 

 

 

Trouwdatum: 24-08-2018 !
Vicky & Bart

Deze meid had een idee en was zó dankbaar dat wij dit konden uitvoeren.

De damesring is geheel in Gispy stijl vervaardigd, precies hoe hun bruiloft ook zal zijn.

Trouwdatum: 01-08-2018 !
Evelien & Herman Trouwdatum: 22-06-2018 !
Simone & Alex

Dit koppel hebben we goed kunnen adviseren waardoor ze een goede keuze konden maken. Daar zij bewust binnen kwamen voor titanium maar daarvan niet wisten dat het nooit te nimmer op maat gemaakt kan worden.

Trouwdatum: 12-07-2018 !
Linda & Sander

Mooi stel en kwamen bij ons terecht want als je in Halsteren woont dan doe je dat!

Trouwdatum: 02-06-2018 !
Annechien & Nick

Prachtig stel met een mooie toekomst! bruiloft en gezinsuitbreiding in het nieuwe jaar komt dat helemaal goed! Veel geluk!!

Trouwdatum: 19-01-2018 !
Yvonne & Arjan

Dit fijne enthousiaste stel heeft prachtige ringen gekozen.

Trouwdatum: 07-10-2017 !
Anieke & Martijn

Dit koppel heeft de weg naar ons gevonden via trouwbeurs de Weddingfair. Leuk dat we een mooi set hebben kunnen maken voor jullie!

Trouwdatum: 09-09-2017 !
Yvonne & Tom

……kortom prachtige ringen!

Trouwdatum: 08-09-2017 !
Linda & Marcel

De bruid heeft geheel zelf haar ring ontworpen aan de hand van een ring die ze al jaren met plezier droeg.

 

Trouwdatum: 18-08-2017 !
Eveline & Niels

Speciaal ringen voor jullie gemaakt nadat wij elkaar ontmoeten op een van onze trouwbeurzen.

Trouwdatum: 30-06-2017 !
Wendy & Danny

Haar leuk gesproken tijdens een van onze beurzen.  Fijn dat hij daardoor ons wel een bezoek wilde brengen.

Trouwdatum: 21-06-2017 !
Nicky & Bianca

Geweldig en Extra speciaal dat wij als familie de trouwringen en sieraden hun mochten verzorgen voor de bruiloft!

Trouwdatum: 02-06-2017 !
Amanda & Jeffrey

Alvast ff oefenen, en wat waren jullie blij dat wij helemaal zelf jullie ringen hebben ontworpen , iets Unieks!

Trouwdatum: 21-07-2017 !
Manon & Patrick

Soms trouw je ook een beetje met z’n drietjes.

Trouwdatum: 03-06-2017 !
Charlotte & Kevin

Een soort van selfie nemen gebeurd hier vaker…als de ringen in onze kluis blijven liggen dat men tussentijds toch af en toe kan kijken hoe mooi ze ook al weer zijn.

Trouwdatum: 21-07-2017 !
Miranda & Michael

Mond op mond reclame door ons eigen atelier werk is het fijnste compliment wat er is.

Leuk dat wij ook voor jullie aan de slag mochten.

Trouwdatum: 07-04-2017 !
Rea & René

Als zelfstandig ondernemer is het altijd zoeken naar tijd…maar ze zijn eraan toegekomen om een prachtig set uit te zoeken voor hun grote dag!

Trouwdatum: 20-05-2017 !
Shanissa & Wouter

Zij kozen voor ringen door ons te laten maken in eigen atelier!

Trouwdatum: 09-12-2016 !
Muriël & Johan

less is more is een slogan die wij vaak gebruiken en ook zeker van toepassing is op hun prachtige ringen!

Trouwdatum: 09-09-2016 !
Denise & Stein

Deze druk bezette rijinstructeur heeft een prachtig mooi mooi set ringen met briljant door ons laten maken.

Trouwdatum: 29-09-2016 !
Sanna & Justin

Leuk dat we samen met jullie de ringen mochten ontwerpen.

later werden we nog verrast met een bedank en herinneringskaart, altijd leuk!

Trouwdatum: 23-09-2016 !
Baukje & Dennis

Gefeliciteerd jullie hebben een prachtige keuze gemaakt!

Trouwdatum: 09-06-2017 !
Karen & Walter

vaste klant, thnx en wat leuk dat we echt zelf jullie droomringen mochten maken in ons eigen atelier!

Trouwdatum: 03-06-2017 !
Jantine & Jan

Een prachtig model uitgekozen maar voor hun wel speciaal in volledig geelgoud uitgevoerd in ipv bicolor

Trouwdatum: 12-05-2017 !
Stefanie & Quentin

Met prachtige ringen kunnen zijn hun huwelijk bezegelen!

Trouwdatum: 01-07-2017 !
Roxanne & Janko

Tijdens dit foto moment was het behoorlijk warm, maar wat hebben we  prachtige foto’s van de fotograaf voorbij zien komen,

wat een stralend koppel tijdens hun grote dag!

Trouwdatum: 05-11-2016 !
Renee & Joost

Ze waren zelf verbaast dat ze direct zo’n goed gevoel bij ons en uiteraard de ringen hadden. Na eventjes bedenktijd zijn jullie ervoor gegaan!

Trouwdatum: 16-09-2016 !
Corna & Corné

Zij kozen voor een prachtig bicolor set ringen om hun liefde mee te bezegelen.

Trouwdatum: 19-08-2016 !
Alice & Arno

Gewoon omdat het kan…..ringen als symbool voor hun liefde!

Geweldig stel !!

Tom & Marieke

Deze week trouwen Tom & Marieke! Ze schuiven dan trouwringen uit ons atelier om de vingers. Wij wensen jullie een mooie dag toe.

Trouwdatum: 25-08-2017 !
Bram & Joy

Spannend! Ook de trouwringen van Bram & Joy zijn klaar. Nog even geduld voor het eindresultaat 😉 Geniet van jullie trouwdag!

Trouwdatum: 14-10-2016 !
Jeroen & Lotte

Hoe de ringen eruit zien? Nog even geduld…….tot jullie grote dag!

Trouwdatum: 16-07-2016 !
Geven jullie binnenkort het jawoord? Loop voor persoonlijk advies binnen in onze winkel of maak een afspraak!
Contact
E-mailadres:  info@juwelierooms.nl
Telefoon: 0164 63 01 32
Partners Onze partners >
Openingstijden
Di t/m Do 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 20:00*
Zaterdag 9:30 - 17:00
 
Let op wijzigingen:
Geen koopavond 18 oktober
trouwringenzondag 3 november 10.30-16.00 (op afspraak)
maandagmiddagen in december geopend 13.00-17.30
Koopzondag 22 dec 11.00-16.00
maandag 23 december 9.30-17.30
dinsdag 24 december 9.30-17.00
Volg ons