Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Ja… ik wil!

Deze koppels en nog vele andere zijn jullie voorgegaan,

zij hebben hun droomtrouwringen bij ons gevonden !

Wij zijn trots en ook zij zijn blij & gelukkig dat wij dit moment zelfs met u mochten delen.

 

Mogen wij ook jullie binnenkort ontvangen?

Groeten Team Juwelier Goudsmid Ooms !

Anne & Mikey

Haar antwoord was Yes op de vraag met aanzoek ring, samen kwamen ze bij ons aan tafel voor het vinden naar de juiste trouwringen. Het antwoord bleek al snel Yes dit worden ze.

Trouwdatum: 27-10-2023 !
Yolanda & Arjen

Hij kocht zijn aanzoeksring hier, en NU is het zover voor dé trouwring !

Trouwdatum: 20-07-2023 !
Lian & Martin

Toen zijn binnenkwamen dachten zij zeker te zijn voor zilveren ringen te willen gaan. Sowieso qua kleur maar ook de gevoelswaarde voor hen.

Uiteindelijk door hen goed te adviseren hebben zij zelf een overwogen keuze gemaakt,  zodat zij straks set ringen om schuiven  met een duurzaam karakter ten opzichte dat zilver kent en doorgaans dus ook niet voor trouwringen ingezet wordt.

Trouwdatum: 23-09-2022 !
Wesley & Sabine

Ow wow een bruiloft thuis vieren omdat je daar de ruimte hebt en iedereen zich daar met feestjes altijd zo thuis voelt. Bedankt dat wij ook een mooie bijdrage mogen leveren met ringen uit eigen atelier. Veel geluk samen.

Trouwdatum: 15-07-2023 !
Ad & An

Als je 50 jaar getrouwd mag vieren vinden wij dat ook zeker een briljante ring waard. Heel veel mooie jaren nog samen.

Trouwdatum: 10-11-1972 !
Mandy & Thomas

Ze hadden een weekje vrij en dus fijn de tijd om o.a. trouwringen uit te zoeken in Halsteren waar zij woonachtig zijn. Gewoon in de buurt én ze van vrienden hadden gehoord dat zij bij ons waren geslaagd.

Trouwdatum: 21-07-2023 !
Marcella & Peter

Voor hen mochten wij Unieke handgemaakte trouwringen maken. Ze waren namelijk op slag verliefd op dit set én hadden ook nog eens een schatkistje ”oud” goud te verzilveren op deze manier.

Trouwdatum: 20-01-2023 !
Marsha & Matthijs

Met dank aan hun bezoek tijdens de beurs georganiseerd door Wouw Bruidsmode. Wij waren hier deelnemer van.

vrijdag de 13de is geen bewuste keus voor jullie geweest en misschien ieders schrik maar zoals wij al zeiden kende wij een koppel dat ook vrijdag de 13de is getrouwd en precies vrijdag de 13de hun 45 jaar jubileum vieren.

Trouwdatum: 13-05-2022 !
Maartje & Marcel

In tijden van Corona en afwisseling maatregelingen hebben zij toch met ons kennis gemaakt op een trouwbeurs die net kon op dat moment. Voor hen de rede in elk geval eens te komen kijken. In hun geval was kijken kopen . Ze hadden al andere zaken bezocht maar ze zochten wat zo niet standaard was. Aangezien we ook ringen in eigen atelier vervaardigen die net even anders zijn dan meeste modellen waren ze hiervoor gevallen.

Trouwdatum: 16-07-2022 !
Janicke & Timothy

Timothy kennen wij al heel lang. Hij was onze buurjongen (v/d eigenaren ) en als hij een sieraad of horloge zoekt denkt hij aan ons. Dus toen de aanzoeksring een volmondige JA deed klinken hadden ze alles gepland voor hun bruiloft en als een van de laatste dingen wenden zij zich tot ons met alle vertrouwen dat wij hen in enkele weken kunnen helpen aan een gepersonaliseerde set trouwringen. Dankbaar dat we dit voor hun mogen verwezenlijken.

Trouwdatum: 24-06-2022 !
Iris & Bart

Hij kocht bij ons de verlovingsring en vond dat hij goed geholpen was en koos ook voor de trouwringen voor ons. En wat ontzettend grappig dat zij in de straat bleken te wonen waar Juwelier goudsmid Ooms is begonnen. Niet de cirkel maar de ring is rond.

Trouwdatum: 24-09-2022 !
Patricia & Arnold

”doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” een uitspraak die tijdens ons leuke gesprek uit zijn mond kwam. Naarmate we ze beter leerde kennen paste deze zin en de uiteindelijke keuze van de set ringen helemaal bij hen.

Trouwdatum: 13-05-2022 !
Charlotte & Nick

Ze wonen inmiddels aardig wat kilometers van Halsteren vandaan maar de roots liggen hier. Ze trouwen ook in Bergen op zoom dus wilde graag de lokale ondernemers erbij betrekken en bleken als vanzelfsprekend te denken aan ons voor het symbool van oneindige liefde. Dank jullie wel en veel geluk.

Trouwdatum: 22-02-2022 !
Dirmia & Adri

Dit is ”onze adri”. Adri kennen wij doordat hij wekelijks in de viskraam te vinden was bij ons voor de deur bij de vorige locatie aan de vogelenzang. Tijden veranderen , zo niet alleen onze locatie , dus is het extra leuk dat hij ons nog weet te vinden na al die jaren voor dit mooie en belangrijk moment in zijn leven. We wensen hen samen veel geluk.

Trouwdatum: 22-02-2022 !
Anja & John

Voor ons bekende klanten, en altijd een eer als ze ook ons verkiezen voor dit bijzondere moment in hun leven.

Trouwdatum: 17-09-2022 !
Monika & Jeroen

22-2-22 wat een speciale datum. Samen met hun speciaal handgemaakte ringen de twee kids kan hun geluk niet meer op !

Trouwdatum: 22-02-2022 !
Sylvia & Marco

Na 7.5 jaar verbouwen ”eindelijk” ten huwelijk gevraagd in hun mooie ”walk in closet” in franse stijl inclusief Eiffel toren waar ze mooie herinneringen hebben gemaakt.

Trouwdatum: 30-07-2022 !
Nicole & Dave

Om hun liefde voor elkaar en het gezin samen te bevestigen met een mooie set ring.

Quirine & Wouter

Wij werken regelmatig samen met andere ondernemers uit de trouwbranche. Doordat we elkaar warm en met documentatie kunnen doorverwijzen zat dit koppel in onze trouwcorner. Na korte tijd bleek dit al sowieso een goede zet want de ring die zij het liefste zou hebben kan alleen een specialist maken van mooie kwaliteit.

Trouwdatum: 17-06-2022 !
Jacolien & Sebastian

Helemaal uit terheijden maar niet zo heel raar omdat wij elkaar leerde kennen op de trouwbeurs in Breda. Het voelde goed en wilde graag dat wij goud van overgroot ouders smolten en in hun ringen verwerkten.

Trouwdatum: 15-09-2022 !
Melissa & Robin

Bekende klanten in onze winkel, altijd fijn om ze ook hiervoor terug te zien. Dat een belangrijk symbool in hun leven van ons afkomstig is.

Trouwdatum: 24-03-2022 !
Evelyne & Luuk

Dit stel woont nog maar pas in in Bergen op zoom en kende nog niets in deze regio. Toen zij vanaf hun beoogde trouw locatie in halsteren ons passeerde  zeiden ze tegen elkaar “laten we hier eens naar binnengaan , ziet er goed uit”…..hoe leuk is dat we hen dan ook keurig hebben mogen helpen aan een prachtige set ringen. (sorry voor het mondkapje maar inmiddels weten we allemaal waarom dit was)

Trouwdatum: 12-11-2021 !
Ilona & Rick

Nog maar kort geleden officieel gevraagd en nu zitten ze bij ons in de trouwcorner. Ze zijn lekker in de flow met alles te regelen van hun bruiloft. Als bekende klant was hun bezoek aan ons door goede ervaringen als vanzelfsprekend.

Trouwdatum: 15-04-2022 !
Jeannette & Christian

Door een verrassende erfenis (oud goud) konden ze de trouwringen kiezen de ze heel graag wilde hebben.

Trouwdatum: 26-10-2021 !
Marleen & Hans

De datum was nog even onzeker omdat ze door de horeca sluiting om 24:00 de boel dan wilde vervroegen. Gelukkig was iedereen bereidwillig en gaat deze mooie dag voor ze lukken .

Trouwdatum: 02-10-2021 !
Nienke & Guido

Deze gezichten hebben wij eerder gezien in onze winkel. Voor ons is het nooit vanzelfsprekend, maar extra dankbaar als men als vaste klant ook de ringen van hun leven bij je komen aanschaffen.

Trouwdatum: 17-06-2022 !
Chelsea & Daniël

Wij als team hebben vaak hele leuke gesprekken met onze koppels. We zijn benieuwd naar de bruiloft die ze stukje bij beetje vorm geven. Deze trouwen bijvoorbeeld in hun woonplaats Tholen en feesten bij de kloof.

Trouwdatum: 16-09-2022 !
Cor & Jaap

“Beter een goede buur dan een verre vriend” dáár zijn wij het in dit geval helemaal mee eens. Deze lieve mensen zijn namelijk getipt door hun eigen buren, een goede klant van ons.  Zo blijkt maar weer dat mond op mond reclame vaak de beste is.

Trouwdatum: 15-10-2021 !
Anne & Bram

Een gewaardeerde collega ondernemer uit de trouwbranche die nu zelf gaat trouwen, hoe leuk is dat! En nog specialer voor ons beide is dat ze hebben gekozen  hun ringen te laten vervaardigen in eigen atelier.

Trouwdatum: 28-08-2021 !
Marina & Gert-Jan

Toen dit koppel vanuit Kruiningen bij ons aan tafel schoof herkende wij haar meteen….wat leuk, deze gunfactor! En dat bij jullie zelf later bleek familie ons al kende en goede ervaringen had.

Trouwdatum: 29-10-2021 !
Maartje & Steven

In hun geval gooide niet Covid19 roet in het eten maar het slechte weer dus hebben de dag verzet, en nu maar hopen dat het dan een prachtige dag mag wezen !

Trouwdatum: 04-09-2021 !
Ad & Ineke

…wat mooi dat je elkaar leert kennen op een plek die jullie blijkt te verbinden en kennelijk de basis is voor jullie ”nieuwe” toekomst samen.

Trouwdatum: 31-12-2017 !
Amy & Gino

Tijdens de Corona lockdown en de sluiting die hiermee gepaard ging viel bijvoorbeeld trouwringen uitzoeken niet meer. Gelukkig konden we in eerste instantie via mail en later met een geplande winkelafspraak hen verzoek tot speciale ringen met een structuur verwezenlijken. Kortom uiteindelijk kwam alles goed en hebben ze waar zij naar op zoek waren…. Namelijk niet zo standaard !

Alice & Arnoud

Eindelijk kwamen er versoepelingen en kon er weer wat na de lockdown, dus bezig zijn met je bruiloft verder plannen en uitwerken is dan ontzettend leuk om te doen. Wij ontmoeten hen tijdens een inspiratie tour van het Trouwgilde om zo onze toekomstige koppels van info te mogen voorzien. Vervolgens plande we samen een afspraak in en zijn direct geslaagd tijdens dat vervolg en hebben ze hun droomringen gevonden.

Trouwdatum: 16-07-2022 !
Zoë & Bo

Soms is trouwringen uitzoeken een uitdaging. Bij hen niet qua stijl maar als je op zee werkt ,winkels moeten dicht vanwege Covid . Gelukkig zijn we weer open en zijn ze er nu helemaal klaar voor.

Trouwdatum: 19-08-2021 !
Carolien & Rob

Wij inspireren graag de mensen ook online. Zo hebben ook zij de stap naar onze winkel weten te zetten en inmiddels ervaren dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van trouwringen….maar Yes was the answer..ze zijn geslaagd.

Trouwdatum: 02-09-2021 !
Denise & Bas

De vraag waarom zij juist bij ons aanschuiven vragen wij altijd onze koppels , ”gewoon, zoveel fatsoenlijke juweliers heb je niet in de buurt , en gratis parkeren is ook wel erg praktisch ” zeiden ze. Mooi compliment !

Trouwdatum: 09-09-2021 !
Betsie & Jack

Leuk spontaan stel wat heerlijk op de fiets kwam zodat ze gelijk ook een testrit konden maken met de elektrische fiets

Trouwdatum: 07-05-2021 !
Mandy & Wesley

Zo fijn dat dit koppel enthousiast is en alles aan het regelen is , hun bruiloft over een jaar maar zo kun je de kosten wel spreiden. Zij zochten en wij adviseerde hen en kwamen tot een set dat bij hen past. Weleens waar twee verschillende maar dat zien we tegenwoordig vaker….dat pas immers bij JOU!

Trouwdatum: 22-04-2022 !
Adriënne & Ferdie

Als je trouwdatum vast staat gaan de meeste koppels zich verdiepen in alles omtrent hun bruiloft. De site theperfectwedding.nl is daarbij vaak bezocht. Ook zij hebben ons zo weten te vinden.

Trouwdatum: 10-06-2021 !
Sarah & Matthijs

Na een romantisch aanzoek in het bos met bijzijn van beide ouders was het antwoord ..Ja ! en ze zeiden ook ja tegen een set prachtige trouwringen als symbool van oneindige liefde.

Saskia & Joerie

Na een eenvoudig maar creatief aanzoek in stijl als fans van Dungeon’s en Dragons zei ze Ja.

Trouwdatum: 22-10-2021 !
Anouk & Jeroen

Waarom ze ons bezochten?…….zij zei : ”gewoon , goede ervaringen uit het verleden”

Trouwdatum: 19-06-2021 !
Xenia & Koen

Ze had ons altijd al in haar achterhoofd doordat zij al met ons had kennisgemaakt op de weddingfair. Toch was het moeder die herhaaldelijk zei gaat toch eens naar Ooms. Ze zijn gewoon laks en toen kwam corona er tussendoor maar hier zijn ze dan….én ze zijn geslaagd!!

Trouwdatum: 07-05-2021 !
Luiza & Maros

Zo fijn om als ondernemer te horen dat je kennelijk iets goed doet. Ze zochten namelijk een juwelier via google, terwijl ze in Terneuzen wonen kwamen wij in de picture. Doorslaggevend was voor hen na het zien van de keurige website, uitstraling van de winkel en dat wij met liefde voor het vak ook zelf sieraden . Zij zochten precies iemand die met liefde hun ringen mocht leveren.

Trouwdatum: 11-11-2020 !
Lieke & Michel

Bekende gezichten zijn wij voor hen, dus met de goede fijne ervaringen die ze bij ons hebben opgedaan kwamen ze als vanzelfsprekendheid bij ons hun droomringen uitzoeken.

Trouwdatum: 07-08-2021 !
Kristel & Michel

Als je elders voor het uitzoeken van je trouwringen geen prettige ervaring hebt opgedaan, is het vanzelfsprekend dat je mensen uit de branche om advies vraagt. Zo zijn zij bij ons terecht gekomen met dank aan Thea van Wow bruidsmode.

Trouwdatum: 20-11-2020 !
Maxime & Robin

We bezoeken graag de Juwelier dichtbij huis.

Trouwdatum: 02-10-2021 !
Eveline & Kevin

Zulke prachtige ringen uitgezocht, zegt hun zoontje bij het zien van de ringen ”déze vindt ik mooier”……en wijst de bestaande ring van mama aan. kids je neemt ze mee…hihihih

 

Trouwdatum: 14-09-2020 !
Katrien & Remy

Al is dit koppel al 18 jaar bij elkaar, ze zijn helemaal klaar om naast het bouwen van hun nieuwe huis alles goed te regelen en te bezegelen. Ze hebben vanuit oud-gastel gegoogeld , vonden ons, dat sprak hen samen met goede recensies helemaal aan. En wát leuk dat we hun gevoel ook waar konden maken want we gaan ook nog eens ringen maken in ons eigen atelier voor hen.

Trouwdatum: 20-10-2020 !
Carina & Stephan

Ze bezochten ons in de lockdown periode van Corona, ze hadden daarna eerst behoefte aan meer zekerheid wat betreft hun trouwdatum. Enkele maanden later hadden ze gelukkig groen licht en zijn voor het prachtig set gegaan.

Trouwdatum: 02-10-2020 !
Alanah & Timoyhy

…..een spontaan bezoek aan een trouwbeurs bracht hun hij ons. Het gevoel was goed en konden fijn op de fiets bij ons komen. Zij begonnen met plannen in Corona tijd maar mag de pret niet drukken, alles kan gewoon doorgaan zoals zij het voor ogen hadden.

Trouwdatum: 14-08-2020 !
Adriënne & Nick Trouwdatum: 23-05-2020 !
Ramona & Pieter-Niek

Leuk om jullie als ”vaste” klant weer terug te zien , voor een speciaal moment als dit in jullie leven.

Trouwdatum: 10-10-2020 !
Charlotte & Rick

Wij worden altijd zo blij dat we trouwringen in eigen atelier mogen maken. Onze goudsmid is graag voor hen aan de slag gegaan.

Trouwdatum: 26-10-2020 !
Heidi & Dennis

Zij waren voor trouwringen fijn op tijd erbij,  met als voordeel dat er net een actie bij ons zou ingaan waarvan ze direct van konden profiteren. En zo’n kans lieten ze uiteraard niet lopen.

Trouwdatum: 19-06-2020 !
Ilona & Sjoerd

Zijn vader is nog een bekende collega uit het verleden van Anton, dus die gunde ons dat hij hun prachtige trouwringen gepersonaliseerd mocht gaan maken. Hoe cool is dat!

Trouwdatum: 15-10-2020 !
Andrea & Will

Dit is een trouwe klant dus de ringen werden als vanzelfsprekend ook bij ons uitgezocht. Ze waren helemaal weg van een set gemaakt door de goudsmid maar daar sparen ze liever voor….nu gaan ze in elk geval eerst hun liefde bezegelen met een ander mooi set. Alle geluk!(helaas moesten ze de bruiloft uitstellen vanwege corona)

Trouwdatum: 07-04-2020 !
Elsemiek & Frank

Hij bezocht samen met zijn moeder en schoonmoeder een beurs waarbij ons konden voorstellen. Maandjes later kwam hij vrijblijvend met zijn aanstaande een kijkje nemen….maar ja als het goed voelt, voelt het goed.

Trouwdatum: 29-05-2020 !
Nienke & Bram

Dat zij bij ons ringen wilde kopen was voor hun een feit. We hebben ze namelijk een aantal keer voorbij zien komen op beurzen. Toen het zover was waren wij super blij dat de goudsmid speciaal de ringen voor ze  mocht maken.

Trouwdatum: 09-05-2020 !
Shivanie & Jahmale

Uit Capelle aan de ijssel wilde ze maar al te graag komen voor die ene set ringen die ze met veel enthousiasme eigen maakte. Het wow gevoel! De goudsmid heeft hun droomringen dan ook gerealiseerd. Zo zie je maar weer het bezoeken van trouwbeurzen je kunnen inspireren .

Trouwdatum: 06-06-2020 !
Yvonne & René

….als één bepaalde handgemaakte ring steeds in je gedachten blijft . Dát gebeurde Yvonne, die ons ontmoete op een trouwbeurs. ”we gaan toch maar even kijken” zei ze…..maar ze zag hem opnieuw en was verkocht, iets anders zien had dan ook geen enkele meerwaarde meer.

Trouwdatum: 19-06-2020 !
Lavina & Wilbert

Enthousiast & Relaxt stel. ”We hebben gewoon gegoogeld en jullie stonden bovenaan”. Ze beleven steeds terug pakken naar dat ene model, dus dat werd hem dan ook.

 

Trouwdatum: 07-05-2020 !
Shaunie & Kenroy

Zij trouwen 2x wat een feest! in buitenland en nog eens dunnetjes met familie in NL. We maken persoonlijk op hun wensen de ringen. Heb jij ook wensen laat ons met je meedenken, dit koppel hebben ze op die wijze ook juist kunnen adviseren.

Trouwdatum: 21-04-2020 !
Nikki & Stefan

Buiten dat wij op vele regio trouwbeurzen te staan zijn wij ook online te vinden onder LeMarige Halsteren. bij het online platform the perfect wedding..….en dat tezamen bracht hen hier.

Trouwdatum: 25-09-2020 !
Kimberley & Mitchel Trouwdatum: 17-04-2020 !
Tessa & Danny

Hij deed het aanzoek met een ring van ons….en nu zitten hier om hun trouwringen uit te zoeken; GESLAAGD!

Trouwdatum: 25-09-2020 !
Tamara & Thijs

Dit koppel kwam uit Hardinsveld-Giessendam gereden nadat ze twee andere juweliers hadden bezocht nav de beurs die zij bezochten.

Het gevoel dat wij de tijd voor ze namen en de mogelijkheden met eigen goud met emotie (oma) deed hun besluiten ervoor te gaan.

Trouwdatum: 10-05-2020 !
Marleen & Ingrid

Onze eerste ontmoeting met deze dames was op een regionale trouwbeurs. De dames vroegen zich direct af of ook twee damesringen mogelijk waren. Ons antwoord maakte hun direct hoopvol, en enkele weken later brachten ze ons een bezoek. De dagen daarna bleef die ene ring maar in hun koppies zitten en besloten dat dit hem werd! Thnx lady’s voor jullie bezoeken het was aangenaam.

Trouwdatum: 15-05-2020 !
Michelle & Erik

Hij had met zorg dé aanzoeksring al bij ons uitgezocht en het antwoord was YES op de grootte vraag! Toen eenmaal de datum , locatie etc waren vastgelegd wilde ze graag een blik werpen op onze collectie trouwringen en tot hun grote verbazing slaagde ze ook nog eens direct.

Trouwdatum: 14-08-2020 !
Marloes & Erwin

Ze waren er een jaar van te voren voor op pad , Zo’n leuk spontaan en enthousiast stel. Veel geluk !!

Trouwdatum: 09-11-2019 !
Linda & Rob

Zij hadden al heel wat collecties gezien maar dus maar niet kunnen slagen. Tijdens hun bezoek aan ons concludeerde wij met ze samen om aan hun wensen te voldoen ”we gaan zelf ringen maken in ons atelier” en wat zijn ze gaaf geworden!!

Trouwdatum: 11-03-2020 !
Charlotte & Bart

De aanzoeks ring had hij met zorg bij ons uitgezocht…the answer was Yes. Nu de maanden vorderde kwamen ze samen hun trouwringen uitzoeken. Wij uiteraard gevleid omdat we er in geslaagd waren  een goede indruk achter te laten.

Trouwdatum: 16-07-2021 !
Altha & Ronald

Speciaal uit Zoetemeer zijn zij gekomen. Door een goed gevoel dat ze bij ons kregen omdat wij als enige goed inspeelde op hun wensen tijdens. Ons eerste contact was namelijk tijdens een Trouwbeurs. Uiteindelijk mocht onze goudsmid dus de zeer speciale ringen voor ze maken.

Trouwdatum: 10-08-2019 !
Kirsten & Jeroen

Dit koppel komt uit Breda. Waarom wisten ze ons te vinden?!….omdat wij zorgen voor een goede online vindbaarheid. Tevens vonden ze onze site er verzorgt eruit zien dus was de keuze snel gemaakt. Altijd goed om te horen!

Trouwdatum: 05-09-2020 !
Denise & Miguel

Al vele juweliers hadden zij bezocht en wij waren hun laatste poging. Want een juwelier & goudsmid moet ons idee wellicht wel kunnen uitvoeren. Dat wij hun mochten feliciteren met de keuze van de trouwringen werd al snel een feit. Een goed advies, duidelijk zijn in de mogelijkheden heeft een goed gevoel gegeven er bij ons voor te gaan. In zijn ring hebben we zelfs met goud van zijn vader gesmeed en dit het smelten voorafgaande geappt zodat hij dat kon zien.

Trouwdatum: 05-09-2019 !
Elseliene & Maurice

Checklist voor de bruiloft weer verder afgevinkt.

Trouwdatum: 27-09-2019 !
Josephine & Anton

Geweldig koppel. En zo fijn dat wij mochten ervaren dat ze zij zich altijd zo prettig geholpen voelde er dus geen rede was om naar een andere juwelier te gaan, en dat terwijl ze nu niet meer in de buurt woont maar samen met haar Anton.

Trouwdatum: 07-06-2019 !
Dorith & Jasper

Zij wilde heel graag haar mooie aanzoeksring bij haar trouwring gaan dragen. Onze goudsmid heeft dit kunnen verwezenlijken en ook een mooie bijpassende heren weten te maken.

Trouwdatum: 25-05-2019 !
Moniek & Niels

We ontmoeten haar ruim een jaar voor de trouwdatum, we bleken nog ‘ergens’ familie. Later ook op advies van vrienden hebben zij ons bezocht en wat ontzettend leuk dat ze met een mooi set ringen zijn geslaagd.

Trouwdatum: 14-09-2019 !
Maartje & Dennis

Voor ons altijd nog de beste reclame , ook de ”mond op mond” bracht hun hier.

Trouwdatum: 19-09-2019 !
Mariska & Karlos

Eerst kwam er een verlovingsring want anders wordt er niet getrouwd zei zij. Kort daarna hebben ze samen de trouwringen uitgezocht.

Trouwdatum: 18-10-2019 !
Nathalie & Marin

Wat een fijn stel , met ons heerlijke kopje koffie en zijn praktisch instelling zijn ze tevreden met de set trouwringen.

Trouwdatum: 11-06-2019 !
Emma & Rob

Soms liggen de voorkeuren ietsjes uit elkaar. De kleurcombinatie die hen uiteindelijk kozen heeft vooral hem enigszins verbaast. Onze tip:”doe het toch gewoon eens om”. Het is net als kleding, je moet het aanzien.

Trouwdatum: 21-09-2019 !
Thalasha & Rob

Leuk stel en Wow wat wordt hun bruiloft gaaf en zeker met die kleine van ze erbij!

Trouwdatum: 04-10-2019 !
Virginia & Martijn

Net gevraagd, datum nog niet bekend maar de trouwringen kunnen er maar zijn. Een aanbieding hebben hun in elk geval niet laten lopen!!

Alyssa & Donny

Nadat ze ons al kende van een Trouwbeurs kwamen ze nav een speciale actie daadwerkelijk bij ons langs. Leuk gezellig stel, maar al die keuzes is soms best lastig. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat men thuis eerst laat bezinken en er later op terug komen….zo ook hen.

Trouwdatum: 23-08-2019 !
Malon & Joey

Ze kwamen naar ons nav twee beurzen in de regio, brachten een bezoek, dachten er nog even over na en zeiden daarna Yes..is the answer!

Trouwdatum: 06-06-2020 !
Jet & Tom

Wij werken regelmatig samen met andere ondernemers in de trouwbranche. Bij dit koppel was het zo leuk om te horen dat ze positief getipt waren door twee collega ondernemers en bij ons terecht zijn gekomen.

Trouwdatum: 15-06-2019 !
Ruth & Rick

Wat bleek…we hebben kennelijk een goede indruk achtergelaten tijdens een beurs in Sommelsdijk. In hun prille huwelijks wens hebben ze ons gezien maar nu pas na maanden (jaren) voorbereiding op hun daadwerkelijke grote dag en een mail die ze van ons ontvingen vanuit de weddinggoodiebag brachten ze ons een bezoek.

Trouwdatum: 30-08-2019 !
Inge & Jasper

Dat wij een regio functie hebben blijkt wel uit het feit dat reclame maken in Roosendaal ook zijn vruchten afwerpt. Zij zagen borden langs de kant van de weg met een veelbelovende actie en Yes ..ze zijn geslaagd

Trouwdatum: 01-10-2019 !
Sophie & Bart

Met het kussentje dat zij op hun grote dag in bruikleen van ons hebben wordt het een prachtmoment met de officiële plechtigheid…Yes is the answer!

Trouwdatum: 13-09-2019 !
Ingeborg & Eelco

Zij wisten nog niet welk soort trouwringen dat zij wilden, in elk geval rond…..simpel😉. Laat dat nou hét thema van ons gesprek én hét uiteindelijke model💍waar ze voor zijn gegaan. Al zeggen wij ‘less is more’

 

Trouwdatum: 07-09-2019 !
Luanne & Frank

Dit koppel trouwen met deze kleine princes erbij echt saampjes! Na al jaren samen te zijn was nu gevoelsmatig het moment de stap van trouwen te nemen.

Trouwdatum: 25-05-2019 !
Mariska & Mark

Via mond op mond reclame zijn ze bij ons uitgekomen en wat Tof dat ze zijn geslaagd!

 

Trouwdatum: 02-08-2019 !
Amy & Paul

Dat ze door ons werden getipt ”gewoon” eens langs te komen hebben ze opgevolgd en wat leuk dat ze in hun budget een prachtig set trouwringen hebben gevonden.

Trouwdatum: 13-09-2019 !
Heleen & Michael

Wij waren voor hun hét adres omdat wij hun eigen goud konden verwerken in de trouwringen. Én dat vinden wij zó leuk ringen smeden met een verhaal.

Trouwdatum: 13-09-2019 !
Annet & Leonard

Hij heeft haar aanzoeksring bij ons uitgezocht en als je naar tevredenheid bent geholpen kom je ergens graag terug.

Trouwdatum: 24-05-2019 !
Isabel & wouter

Zó kort voor de bruiloft dat ze ons bezochten.  Slechts twee werkdagen om hun trouwringen te leveren. Uiteraard ons uiterste best gedaan en is het gelukt. Dankbare en zulke warme berichten over ons. We gaan hen zeker in de toekomst vaker zien.

Trouwdatum: 11-03-2019 !
Marlon & Peter

Als je oorspronkelijk uit Halsteren komt, dan komen we naar het vertrouwde adres.

Trouwdatum: 19-07-2019 !
Nancy & Tim

Eind zomer kwamen ze bij ons al eens kijken en dat gaat vaker zo dat ze maanden later alsnog besluiten voor het set te gaan waar hun oog op gevallen is. Erg leuk en een compliment voor ons als Team, we gaan voor het juiste en eerlijke advies.

Trouwdatum: 14-06-2019 !
Claudia & Riccardo

We mochten haar twee keer ontmoeten tijdens een trouwbeurs waar wij stonden. Ze besloten vervolgens samen bij ons in de winkel langs te komen want dat er zoveel mogelijk was klonk hun goed in de oren.

Trouwdatum: 07-06-2019 !
Kathelijne & Tim

Zij hebben een prachtig set uitgekozen.

Trouwdatum: 09-05-2019 !
Aline & Kevin

Zo fijn als klanten je ook weten te vinden bij zo kostbare aankoop als je trouwring.

We hadden een toffe actie dus kun je het alvast maar besluiten nietwaar!?

 

Trouwdatum: 31-08-2019 !
José & Brent

owh wat waren ze zenuwachtig,…. zijn ze wel op tijd binnen?! Maar ze hebben vertrouwd op onze service want ookal waren zij aan de late kant we hebben gezorgd dat ze konden trouwen met de ringen van hun keuze.

Trouwdatum: 12-10-2018 !
Emmy & Rik

Wow wat gaaf,en wat een avontuur want zij wonnen de Royalwedding bij intratuin Halsteren. Collega ondernemers hebben hun steentje bijgedragen en wij geheel op wens jullie trouwringen in eigen atelier gesmeed. Het was een leuk traject en mooi dat we samen zo genoten hebben van dit avontuur.

Trouwdatum: 19-01-2019 !
Fikirte & Danachew

Zie ze stralen!! Geweldig paar die toekomst na hun verleden hier heeft weten op te bouwen.

Trouwdatum: 31-01-2019 !
Suzanne & Joshua

Zo Mooi dat we dit stel mochten ontmoeten op de Lots of Love trouwbeurs , want nu gaan wij ringen voor ze maken waarbij de trouwring van oma wordt verwerkt.

Trouwdatum: 12-07-2019 !
Dorith & Jasper

”kan ik ook een ring bij mijn verlovingsring dragen”  Jazeker en we hebben iets moois passend samen gevonden.

Trouwdatum: 25-05-2019 !
Sanne & Luc

Geweldig want weet dat we deze lieve mensen een goed advies hebben gegeven waardoor ze nu trouwringen hebben voor het leven.

Trouwdatum: 15-05-2019 !
Debbie & Joost

Hij had niet veel wensen want zal het niet verder dragen dan die ene dag. Geen probleem ,maken we bij haar prachtige ring toch iets passends dat je voor hét moment kan omschuiven!

Trouwdatum: 18-05-2019 !
Stéphanie & Glenn Trouwdatum: 12-07-2019 !
Maria & Danny

Zij ruilden hun vriendschapsringen in voor trouwringen.

Trouwdatum: 12-10-2018 !
Fauve & Jan Kees

…was best even wennen voor hem zo mooie ring dragen!

Trouwdatum: 29-09-2018 !
Sanne & Jan willem Trouwdatum: 21-09-2018 !
Wendy & Roel Trouwdatum: 15-09-2018 !
Majbritt & Paul

Er wordt momenteel volop getrouwd ,
en YES dit koppel heeft ook hun droomringen bij ons uitgezocht!

Trouwdatum: 08-09-2018 !
Leontine & Marcel

Via berichten van facebook een mooi set ringen bij ons gezien. Ze kwamen op afspraak langs, zagen wat moois en het voelde goed. Een groter compliment kunnen we niet krijgen.

Trouwdatum: 20-06-2019 !
Julya & Frank

Na het aanzoek hadden ze schitterend eigenwerk van ons gezien ,dus hebben iets heel speciaals laten maken wat je ook echt niet bij een juwelier kan vinden. Gaaf!!

Trouwdatum: 11-09-2018 !
Caroline & Bas

Dit leuke en enthousiaste stel kent ons al langer. Uit een ondernemersgezin weet hij onze activiteiten te waarderen.

o.a als volgers van facebook werden zij ook nog eens geprikkeld bij ons trouwringen aan te schaffen. we wensen veel geluk in de toekomst.

 

 

 

Trouwdatum: 24-08-2018 !
Vicky & Bart

Deze meid had een idee en was zó dankbaar dat wij dit konden uitvoeren.

De damesring is geheel in Gispy stijl vervaardigd, precies hoe hun bruiloft ook zal zijn.

Trouwdatum: 01-08-2018 !
Evelien & Herman Trouwdatum: 22-06-2018 !
Simone & Alex

Dit koppel hebben we goed kunnen adviseren waardoor ze een goede keuze konden maken. Daar zij bewust binnen kwamen voor titanium maar daarvan niet wisten dat het nooit te nimmer op maat gemaakt kan worden.

Trouwdatum: 12-07-2018 !
Linda & Sander

Mooi stel en kwamen bij ons terecht want als je in Halsteren woont dan doe je dat!

Trouwdatum: 02-06-2018 !
Annechien & Nick

Prachtig stel met een mooie toekomst! bruiloft en gezinsuitbreiding in het nieuwe jaar komt dat helemaal goed! Veel geluk!!

Trouwdatum: 19-01-2018 !
Yvonne & Arjan

Dit fijne enthousiaste stel heeft prachtige ringen gekozen.

Trouwdatum: 07-10-2017 !
Anieke & Martijn

Dit koppel heeft de weg naar ons gevonden via trouwbeurs de Weddingfair. Leuk dat we een mooi set hebben kunnen maken voor jullie!

Trouwdatum: 09-09-2017 !
Yvonne & Tom

……kortom prachtige ringen!

Trouwdatum: 08-09-2017 !
Linda & Marcel

De bruid heeft geheel zelf haar ring ontworpen aan de hand van een ring die ze al jaren met plezier droeg.

 

Trouwdatum: 18-08-2017 !
Eveline & Niels

Speciaal ringen voor jullie gemaakt nadat wij elkaar ontmoeten op een van onze trouwbeurzen.

Trouwdatum: 30-06-2017 !
Wendy & Danny

Haar leuk gesproken tijdens een van onze beurzen.  Fijn dat hij daardoor ons wel een bezoek wilde brengen.

Trouwdatum: 21-06-2017 !
Nicky & Bianca

Geweldig en Extra speciaal dat wij als familie de trouwringen en sieraden hun mochten verzorgen voor de bruiloft!

Trouwdatum: 02-06-2017 !
Manon & Patrick

Soms trouw je ook een beetje met z’n drietjes.

Trouwdatum: 03-06-2017 !
Charlotte & Kevin

Een soort van selfie nemen gebeurd hier vaker…als de ringen in onze kluis blijven liggen dat men tussentijds toch af en toe kan kijken hoe mooi ze ook al weer zijn.

Trouwdatum: 21-07-2017 !
Miranda & Michael

Mond op mond reclame door ons eigen atelier werk is het fijnste compliment wat er is.

Leuk dat wij ook voor jullie aan de slag mochten.

Trouwdatum: 07-04-2017 !
Rea & René

Als zelfstandig ondernemer is het altijd zoeken naar tijd…maar ze zijn eraan toegekomen om een prachtig set uit te zoeken voor hun grote dag!

Trouwdatum: 20-05-2017 !
Shanissa & Wouter

Zij kozen voor ringen door ons te laten maken in eigen atelier!

Trouwdatum: 09-12-2016 !
Muriël & Johan

less is more is een slogan die wij vaak gebruiken en ook zeker van toepassing is op hun prachtige ringen!

Trouwdatum: 09-09-2016 !
Denise & Stein

Deze druk bezette rijinstructeur heeft een prachtig mooi mooi set ringen met briljant door ons laten maken.

Trouwdatum: 29-09-2016 !
Sanna & Justin

Leuk dat we samen met jullie de ringen mochten ontwerpen.

later werden we nog verrast met een bedank en herinneringskaart, altijd leuk!

Trouwdatum: 23-09-2016 !
Baukje & Dennis

Gefeliciteerd jullie hebben een prachtige keuze gemaakt!

Trouwdatum: 09-06-2017 !
Karen & Walter

vaste klant, thnx en wat leuk dat we echt zelf jullie droomringen mochten maken in ons eigen atelier!

Trouwdatum: 03-06-2017 !
Jantine & Jan

Een prachtig model uitgekozen maar voor hun wel speciaal in volledig geelgoud uitgevoerd in ipv bicolor

Trouwdatum: 12-05-2017 !
Stefanie & Quentin

Met prachtige ringen kunnen zijn hun huwelijk bezegelen!

Trouwdatum: 01-07-2017 !
Roxanne & Janko

Tijdens dit foto moment was het behoorlijk warm, maar wat hebben we  prachtige foto’s van de fotograaf voorbij zien komen,

wat een stralend koppel tijdens hun grote dag!

Trouwdatum: 05-11-2016 !
Renee & Joost

Ze waren zelf verbaast dat ze direct zo’n goed gevoel bij ons en uiteraard de ringen hadden. Na eventjes bedenktijd zijn jullie ervoor gegaan!

Trouwdatum: 16-09-2016 !
Corna & Corné

Zij kozen voor een prachtig bicolor set ringen om hun liefde mee te bezegelen.

Trouwdatum: 19-08-2016 !
Alice & Arno

Gewoon omdat het kan…..ringen als symbool voor hun liefde!

Geweldig stel !!

Tom & Marieke

Deze week trouwen Tom & Marieke! Ze schuiven dan trouwringen uit ons atelier om de vingers. Wij wensen jullie een mooie dag toe.

Trouwdatum: 25-08-2017 !
Bram & Joy

Spannend! Ook de trouwringen van Bram & Joy zijn klaar. Nog even geduld voor het eindresultaat 😉 Geniet van jullie trouwdag!

Trouwdatum: 14-10-2016 !
Jeroen & Lotte

Hoe de ringen eruit zien? Nog even geduld…….tot jullie grote dag!

Trouwdatum: 16-07-2016 !
Geven jullie binnenkort het jawoord? Loop voor persoonlijk advies binnen in onze winkel of maak een afspraak!
Contact
E-mailadres:  info@juwelierooms.nl
Telefoon: 0164 63 01 32
Partners Onze partners >
Openingstijden
Di t/m Vr 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
 
Let op wijzigingen:
Volg ons