Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Vacature – Goudsmid

Geplaatst op: 7 juli 2022

Elk moment verdient een sieraad met aandacht.
Geef jij het de aandacht die het verdient?

Juwelier / Goudsmid Ooms zoekt in het team een
Goudsmid

Juwelier | Goudsmid Ooms staat in de regio al jaren bekend om haar onderscheidende assortiment van de juiste merken, maatwerk juwelen en de eigen smidscollectie. Als verkoopadviseur bij Ooms heb je de verantwoordelijke taak om klanten op een prettige manier van goed advies te voorzien. Of het nu gaat om een twee geliefden die op zoek zijn naar de perfecte set trouwringen voor hun grote dag of iemand die de gouden sieraden van haar moeder door onze goudsmeden wil laten vermaken tot een nieuw sieraad: jij draagt bij aan de herinnering.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend goudsmid die vol met creativiteit en kunde, een bijdrage kan leveren aan de meest memorabele momenten van onze klanten. Of het nu gaat om het ontwerp van een uniek eigen sieraad, een aanpassing of een reparatie. Je weet van aanpakken en vindt het een uitdaging om zeer uiteenlopende vragen van onze klant te realiseren.

Wat bieden we?
Je wordt lid van ons gastvrije, vakkundige en collegiale team van verkopers en goudsmeden. We zijn volop in ontwikkeling en willen doorgroeien naar de nummer één aanbieder van elegante sieraden in de regio. Je krijgt de kans om hierin mee te groeien.

Laat je horen!
We vinden het veel belangrijker om je te zien en te spreken, dan dat we een uitgebreide brief met cv van je lezen. Als je interesse hebt, mail dit dan naar solliciteren@juwelierooms.nl. We nodigen je dan graag uit om kennis met je te maken bij ons op de zaak.

Contact
E-mailadres:  info@juwelierooms.nl
Telefoon: 0164 63 01 32
Partners Onze partners >
Openingstijden
Di t/m Vr 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
 
Let op wijzigingen:
Volg ons