Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Vacature – Ervaren goudsmid

Geplaatst op: 7 juli 2022

Sieraden zijn tastbare herinneringen. Ze markeren belangrijke momenten in het leven. Als symbolen die ons bepalen bij wat voor ons kostbaar is, verdienen ze alle aandacht, net als de mensen die ze kopen.

De sieraden van Ooms worden door steeds meer klanten gewaardeerd. Vanwege de toenemende werkzaamheden willen wij ons team versterken met een medewerker voor de volgende functie.

Ervaren goudsmid

Wat je gaat doen
Jij gaat vanuit je expertise mooie sieraden maken. De ideeën van de klant zijn daarbij vaak het uitgangspunt. Dit betekent maatwerk leveren maar ook reparaties en aanpassingen uitvoeren. Altijd het beste werk voor iedere klant. Dat is je doel. De tevreden klant staat als een stip op de horizon en je bent bereid net dat beetje extra te doen. Je staat hierin niet alleen. Jij ondersteunt het team, maar het team ondersteunt ook jou. Bij Ooms staat de teamgeest dan ook hoog in het vaandel.

Wat wij voor jou doen
Wij zijn volop in ontwikkeling en willen doorgroeien naar de nummer 1 aanbieder van elegante en eigengemaakte sieraden in de regio. Dit doen we als team. Uiteindelijk zal iedereen hiervan de vruchten plukken. We gaan er samen iets heel moois van maken. Ooms biedt een uitstekend salaris en daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie jij bent
Een goudsmid word je niet zomaar. Je moet passie hebben voor je vak en bent gedreven om op creatieve en ambachtelijke manier sieraden te maken. Hoewel creativiteit hoog in het vaandel staat ben je ook op de hoogte van de laatste technieken. Liefst heb je ervaring met 3d tekenen. Je bent zowel kunstzinnig aangelegd als praktisch ingesteld. Je bent geen eiland maar een teamspeler omdat Ooms een familiebedrijf is en iedereen samenwerkt aan het gemeenschappelijke doel: voor elke klant het juiste sieraad.

Over ons
Juwelier Goudsmid Ooms is al 30 jaar een begrip op de Brabantse Wal. Ooms verkoopt elegante sieraden en zet zelf steen en edelmetaal in vuur en vlam om in eigen atelier elegante en eigenzinnige sieraden te creëren.

Het woord is aan jou
Stuur voor 30 september je cv en motivatiebrief naar solliciteren@juwelierooms.nl. Als we er het juiste gevoel bij krijgen, vragen we je bij ons op de koffie en gaan we samen praten.

Contact
E-mailadres:  info@juwelierooms.nl
Telefoon: 0164 63 01 32
Partners Onze partners >
Openingstijden
Di t/m Vr 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
 
Let op wijzigingen:
Volg ons